...niin esitellään sitten tekeillä olevaa... :) Alkuviikosta läträsin kylppärin lattialla oikein urakalla, ja huopaa syntyi. Kuvassa iso valkoinen huopa haluaa käsilaukuksi, koko ja muoto on vielä neuvottelun alla. Puna-keltaisesta tulee jotain pientä ja kivaa. Vihreänkirjava huopa on ihanan pehmeä, valkoista merinovillaa ja kirjavaa merinovilla-silkki-sekoitetta. Siitäkin olisi tulossa laukku, pieni ja sievä. Kysymysmerkkinä on vielä vuori, laittaako vaiko ei, vähän ohut kun on.

Huovutettua

Ja neulomistakin täällä tapahtuu, vähän hitaanpuoleisesti kylläkin. Tekeillä on Helleborus punaisesta Lanettista. En tiedä tuleeko itselle/käyttöön, mutta tehdään nyt kun aloitettu on. Eli selvää taitaa olla että jos joku muu alkaa inspiroida enemmän, siirtyy tuo taas odottelemaan. Otanpa nyt kuitenkin tuleviin yövuoroihin mukaan, kun toi kuvio on jo tuttu, jos on rauhallista niin voi sitten neuloa... Pinnan kuvio on kaunis, yksinkertainen ja rauhallinen, mutta tota väriä vähän jo epäilen.

Helleborus vaiheessa    Helleborus pinta

Project spectrumia olen tässä edelleen miettinyt, sinisellä aloitan. Merinowoolista voisi tulla liivi uusimman Modan ohjetta mukaillen, suoraan se ei käy tiheyden puolesta, enkä taida tasonakaan sitä neuloa...

Viime lauantaina muuten kun lähdimme junalle, tarkistin autossa vielä että kaikki on: lahja vauvalle, lompakko, kännykkä ja kotiavaimet. Siihen M: jaa eikö se kudin siellä repussa ookkaan muka yks tärkeimistä? ;) Osu ja uppos.