Aamulla päättelin langat, eli valmiit ovat. Kämmekkäät on siitä hauskat, että ne on nopeat tehdä. Ja onhan niitä kiva käyttää... :) Neuloin kämmekkäät kanervanvärisestä merinowoolista, joka on mun mielestä tosi kaunis väri ja kiva lanka.

273037596_ba9e5e5c1f_m.jpg 273037597_e2478c3d20_m.jpg

Kuva kämmekkäästä kädessä ja kaverin kanssa (todisettavasti niitä on kaksi...). Taustana eilen ostamani callunat - kauniin värisiä nekin. Alla lähikuva neulepinnasta. (ei mikään huppukuva, mutta pinta näkyy paremmin)

273037599_10a22545a7.jpg

Ja sitten vielä ne pakolliset speksit:

Lanka: Wool (merino) 50g kerästä jäi vähän jäljelle.

Puikot: 3mm (ruusupuiset sukka & sormikas, on vaan niin kauniin väriset ja ihanan tuntuiset).

Silmukoita: 48, kämmenselän kuvion mallikerta 24 s, 12 krs (mallikertaan voi kyllä lisätä silmukoita, 4s kerrallaan).

Mallikuvio: Smokkiruudut kirjasta Neulojan käsikirja (Stanfield & Griffits). Helppo ja nopea oppia, smokkiruutujen kieputukset tein x3 enkä x4, kuten ohjeessa, en halunnut niin massiivista solmua...

Muuta: Alkuun, loppuun ja peukalon päätteeksi pari-kolme kerrosta helmineuletta, muuten sileää neuletta. Peukalo peukalokiilalla ja kavennuskiilalla, vartta peukalolla 5krs.

Muistiin itselle: käytetään sitä kerroslaskuria, kun ei kerta muisteta määriä, niin tulee samat helmineuletta molempiin sekä peukalot samoille kohdille... ;)

Nää on tosi kivat, sopii hyvin käteen. Palmikkopipo mulla on samasta langasta, eli on jo melkein "setti kasassa". (Huivia ei vielä ole...)

Puikoille pääsi jotain salaista tänään... :) Eli ei neulepostausta siitä vielä.