Ensiksikin kiitos edellisen postauksen kehuista - ne lämmittää todella! :) Ja sitten tuo omituisuushaaste: harkitsen sitä vielä, koska tämä on periaatteessa meemitön blogi... M kyllä lupasi auliisti listata omituisuudet puolestani... ;)

Täällä on kyllä tapahtunut kaikenlaista. Helmikuussa emännöin yhtä hamsteriblogeista, ja tuo mukava työ vei kyllä aika paljon aikaa - osin varmasti omista toilailuistakin johtuen. Lisäksi olen oikeasti järjestellyt kankaitani ja lankojakin - tämä vaan on sellainen juttu mitä jo kaikki meidän tutut tietää: meille ei voi tulla kun ei meillä oo siivottu/me ei nyt jakseta ku pitäis siivota. Eikä valmista tuu. Nyt pari uutta kaappia auttoi kummasti asiaa, samoin pari isoa pahvilaatikkoa, joiden osoitteena on kirppis - milloinkahan sinne ehtii??? Jälleen kerran rankattiin pois tavaroita joihin ei ole yli vuoteen koskettu (kaikki neljä vuodenaikaa läpikäyty eikä tarvetta ole tullut - sitä ei silloin tule...). Tuokin on  vienyt aikaa.

Lauantaina muhun sitten iski askarteluinnostus. Tarjan silmukkamerkeistä kaappasin idean koruvaijerin käytöstä ja kävin sitä hankkimassa. Nyt kyllä vähän noottia Helmimerelle: myyjä oli täysin kykenemätön ymmärtämään että koruvaijeria ja kiinnityshelmiä voisi käyttää johonkin muuhun kuin korujen tekoon. Mulla oli siis mukana silmukkamerkki mallina, että mihin tulisi jotain kiinni saada. "Ei, solmusuoja ei tohon sovi, ei se kiinnityshelmi taida sinne mahtua, ja siinä on toi lenkkikin" - no kun just sen solmusuojan lenkinhän mä tarvitsin että sen sai kiinni siihen "koru"osaan! Voi tuska. Jotain isoo suojahelmeä yritti kaupata ja näytti miten se peittää kiinnityshelmen - kun se on keskellä vaijeria... Noh, mä ostin mitä halusin (turhaan mä ees kysyin, äiti tietää ettei se ees oo mulla tapana - joten miks mä nytkään vaivauduin???) :D Ja hyvä tuli. Itte. "M'oon oikees - s'oot vääräs."

Niin, ne silmukkamerkit. Tässä kuvia valmistuneista, hain tänään lisää koruvaijeria, kun se edellinen jo loppui. Oli sama myyjä, nyt en sitten kysellyt mitään - keräsin ostokseni ja menin kassalle. Nuo kelta-vihreät merkit ovat ehkä jo saajallaan, ovat kiitos eräälle henkilölle joka on kyllä nähnyt suuren vaivan järjestellessään muille kivoja tempauksia.

Silmukkamerkit 1

Ja nämä muut ovat kokeiluja. Osa menee lahjaksi, osa omaan käyttöön. Seuraaviin kappaleisiin tuleekin pieni rengas tuon koruosan ja solmusuojan väliin, lisäämään liikkuvuutta. Nuo siniset helmet sini-puna-valkoisissa merkeissä näyttää ihan mustikoilta - tulee kesä mieleen! Nuo toiset ovat melkein samanlaisia, pienet helmet vaan ovat joko sinisiä tai vihreitä. Nämä helmet ovat jo aikaan sitten käsityömessuilta hankittuja. Tykkään kovasti. Ja askartelu vei kyllä ihan mennessään - pitkästä aikaa taisin väkertää. :)

Silmukkamerkit 2   Silmukkamerkit 3

Ja sitten ihan ihme juttu: Sain lankaa! Nämä tuli Johannalta, joka halusi lahjoa yhden lankahamstereiden apuemännistä, ja arpa suosi mua! Sain valita värin itse, tuo bambulanka on kyllä ihanaa! Kiitos Johanna vielä kerran! Hullua tässä vaan on se, että nyt lankasaldoni on suurempi kuin ennen hamstereita: kulutukseni jäi alle 400g, ja tuossa jo 500g bambua... Eli mulla taitaa toi langanostolakko jatkua?

Novita Bambua

Puikoilla on nyt Sandnesin Tovea, vähän muokatulla Susannan ohjeella teen tumput. Niistä kuvia sitten valmiina...