Syysvauvalle siis kaikenlaista on tekeillä ja suunnitteilla. Nyt vuorossa villavaippahousut.

Sinapinväriset pöksyt on Piikun sinapinväristä hahtuvaa (heidän mielestä keltaista) kaksinkertaisena. Vasemmalla olevat housut on Ruskovillan malli 1 -ohjeella ja oikealla olevat malli 4-ohjeella. Silmukkamäärät saattaa olla eri, noiden tekemisestä on jo aikaa. "Ihan kivat" mutta jotenkin kumpikaan malli ei tunnu "omalta".Tuo ainaoikea ei ole oikein mun juttu, eikä saumojen yhdistäminen.

Ruskovillikset


Nämä sen sijaan tuntuvat "omilta". Lankana kaikissa Zitron Loft merinovillaa Kestovaippakaupasta. Ihanan pehmoista lankaa. Malli näissä onkin oma, pyörönä tehty. Tuo kirjava lanka on nimeltään "lilasävyt ja vihreä, ja tuo tumma on tummanruskea, sellainen tumman suklaan ruskea. Aika herkku. :) Kaikki housut ovat periaatteesa ihan NB-kokoa, mutta nuo ruskea-puna-raidalliset ovat vielä vähän pienemmät ja aikas  ihanat. Taidan uskaltaa tehdä toiset sitä kokoa vielä. Kirjavaa lankaa on vielä siinisen ja vihreän raidan verran, eli toiset tuollaiset raidalliset housut tulee vielä, valkoiseen yhdistettynä varmaan.

Loft-villaarit
Tykkään näistä loft-housuista, merinovilla on kyllä ihanan pehmeää ja näissä housuissa tuntuisi malli olevan kohdallaan, ainakin sovitusmielessä ompelemani sisävaippa sopii noihin hyvin.

Tää operalla soodaaminen on kyllä kans hankalaa, ei käyttäydy niinku pitäis mutta lopputulos on luettavassa muodossa, eli mitä sen väliä jos hermot menee? :D