Tänään noustuani (en kehtaa kertoa milloin) kävin postilaatikolla, siellä odotteli viesti että isompi kirje ei mahtunut laatikkoon ja odottelee mua klo 15 jälkeen postissa. Harmissani mä mietin, miksei se postitäti voinu tällä kertaa soittaa ovikelloa, kun olisin ollut kotonakin. Ja meidän ovi on siis siinä postilaatikoiden vieressä... Sitten muistui mieleen uni viime "yöltä": ovikello soi, ja avaamaan meno kesti vähän aikaa, ja kun vihdoin kerkesin ovelle, oli taloyhtiössämme putkiremottia tekevä ptukimies juuri kääntynyt kävelläkseen pois. (Ei, tähän ei tule mitään erityistä jatkoa, en edes muista miten uni jatkui :D) Ja sitten hoksasin: postinjakaja oli soittanut ovikelloa! Mutta kun en edes herännyt siihen, niin miten olisin voinut kirjeeni saada? Niin, meillä jakaja käy aika aikasin, ollaan kai kierroksen alkupäässä. (seliseli)

Joo, se "kirje" oli tämä:

280702540_4314e62080.jpg

SNY muisti minua näillä ihanuuksilla: Kolme kerää Schachenmayr nomotta Hair -mohairlankaa. (Aikas kivan tuntuista, 65%mohairia ja 35% akryylia, eli ei ahdistus-polyesteriä ollenkaan :) ) Lanka on tosi kaunista vaalean vihreää, ja sny vihjasi sen ehkä haluavan isona hartiahuiviksi. Niin luulen minäkin, mutta mikään malli ei vielä tule mieleeni. Taitaa joka tapauksessa jäädä aikaan "elämäni joulun jälkeen"... Eli keväistä huivia haaveilen tosta neulovani. Paketissa oli myös levy tummaa suklaata jossa on myös päärynää ja mantelia (vielä avaamatta, mutta varmasti ihanaa) sekä paketti "sokeritikkareita" kahvissa tai teessä lilluteltavaksi. Mmmm, mitä herkkuja. Ihana yllätys, kiitos Salainen Neuleystäväni!

Hain M:n kotiin junalta, koko viikon olen yksikseni ollut, kun M oli kurssilla ja työreissussa. Pöydällä oli nuo kerät lankaa, josta M heti: ootko ostanu uutta lankaa? (kulmat kurtussa) Sanoin että en, noi on mun sny:ltä. Joo, snyltä varmaan, ton kirjeenkin sä kirjotit että mä uskoisin ettei noi oo sun ostamia... :D 

Samalla junaltahakureissulla poikkesin Akateemiseen, uusin Vogueknitting kun kuulemma olisi jo tullut. Ja siellähän se, ja lähti mukaani. Miten se vaan on niin että noissa ulkomaisissa lehdissä on niin hyviä ohjeita? Tässä pari kuvaa paidoista jotka vois päästä puikoille:

280702541_202cc8a2cc_m.jpg280702543_278e240dc5_m.jpg280702545_bc2a564dc8_m.jpg

Toi valkoinen pitsijakku on tosi kaunis, samalla mukavan ja juhlavan näköinen. Punainen takki näkyy vähän huonosti, mutta pitkähihaisena vois olla kiva. Vihreä paita on hauskasti erilainen, mutta ei liian outo, se punainen "raita" on leveä nauha, eli irrallinen.

Neulerintamalla muutama pieni työ etenee, mutta nyt vähän varovaisempaan tahtiin, ranteet ja hartiat vähän oireilee... Höh.