Nyt alkaa asiat olla aika hyvällä mallilla. Lahjoja on paketoimatta, koti siivoamatta, mutta silti. Kaikille on joku lahja tehtynä/hankittuna. Joulun laatikot tein eilen, pipareita paistoin kolme pellillistä. Yli puolet taikinasta meni pakastimeen. Jos piparit loppuu, niin niitä saa sitten lisää. Meinasin kyllä jättää piparit leipomatta kokonaan, mutta tajusin samalla että silloin ei kyllä joulu tule. Samalla reseptillä leivon kuin meillä aina on leivottu, eli Paraisten pipareita. Muut ei maistu oikealle. Kinkun M paistaa.

Joulu mulla menee mukavasti: tänään alkaa kolmen yön työvuoroputki. Juu, ei paljon tarvii miettiä mitä sitä tekis päivät: nukkuis, nukkuis vai nukkuis? ;) ja vähän söis välillä... Plääh. Noh, mulla on optio pyytää vapaata ens jouluna... Ja toisaalta, voihan se olla ihan tunnelmallista olla jouluyö töissä, toivottavasti on rauhallista.

Kyllästyttekö jo heijastimiin? Tämän tein tänään työkaverille jota halusin nyt erityisesti muistaa ja kiittää. Villa on Rustoopuorin punaista villaa, ei ihan niin pinkkiä kuin kuvassa, mutta ei ihan kunnon punaistakaan. Ja lanka ohutta Pirkkaa, helmet akryylihelmiä askartelukaupasta.

329983684_a8dce64fc0_m.jpg

Tämä blogi hiljenee nyt joulun ajaksi, luen varmasti muiden blogeja vielä, itse päivitän kun lahjat ovat saajillaan ja avattuina. :)

Piparinmakuista Joulua ja Turvallista Uutta Vuotta!