Vähän siistimmälle hameelle oli tiukka tarve, mutta jostain syystä ei valmiina löytynyt sopivaa. Äitiysvaatteisiin tunnun olevan liian pieni, mutta en kyllä kykene ahtamaan itseäni tavallisiin vaatteisiin enää. ;) (Ja M muistaa kyllä muistuttaa että tuo maha tulee syyskuussa olemaan tooodella iisoo... :O )
Kaavaakaan ei löytynyt valmiina, eli asetelma Suurelle Säätämiselle oli valmiina... Viime kesänä ompelin kesähameen SKL:n kaavalla (lehti 6-7/06), hame onnistui ja pidin sitä paljon. Kuva siitä oli entisessä blogissa, mutta löysin sen vielä koneeltani. (Ja juu, kangas on sama kuin kesäkassissani, josta tuli heti suosikkini...)
Hame

Kaavaa täytyi tietysti muokata jonkinverran, mutta yllättävän helposti se sujui, hameesta tuli varsin toimiva. Lisäsin leveyteen vähän, jos/kun teen toisen samalla kaavalla, jätän tuon levennyksen vielä pois. Kangas on Eurokankaan palalaatikosta, resori ja vuorikangas samasta paikasta. Vuorittaminen tuntui ensin hassulta, mutta lisäsi hamee ilmavuutta kivasti. Seuraavan teen ehkä kuitenkin ilman vuoria.
mammahame resorikuva

Blogini on vähän vaeltavaa sorttia. Pikkuhiljaa olen harjoitellut bloggerin käyttöä, ja jotenkin tämä vuodatuksen kanssa tunaaminen on alkanut tökkiä. Bloggaan nyt operalla, jossa tekstinkäsittely (kuten aiemmin taisin mainita) ei suju niin mutkattomasti kuin exploderilla, jossa taas ääkköset ei mun koneella toimi. Sekä kone että käyttöjärjestelmä on vanhoja, mutta en silti ymmärrä tätä takkuamista. :(
Ajattelin aluksi siirtää toiseen blogiin jutut (käsityöt ja ajatukset) odotukseen ja vauvaan liittyen, mutta olen nyt huomannut ettei mulla juuri muutakaan ole - se nyt vaan sattuu täyttämään pääni ja päiväni tällä hetkellä... ;) Blogger on toiminut paremmin, kuvien siirto on helpompaa, mutta joitain toimintoja saatan jäädä kaipaamaan vuodatuksesta. Eli voi olla että tämä rinnakkaiselo pikkuhiljaa loppuu, ja minut löytää vain uudesta blogistani, eli tervetuloa sinnekin!